EN

Meniu

Despre noi

AcasăDespre noi
AcasăDespre noi
Despre noi

Despre Virtual Auto

Activitatea a inceput in 2007 cu activitate preponderent pe piata auto si transporturi auto. De-a lungul timpului, cerintele pietii au impus dezvoltarea si pe alte planuri decat cele initiale. Am dezvoltat infrastructura de transport si manipulare. Am investit in autoutilitare, camione transport, macarale precum si utilaje specifice pentru manipulare marfa  - stivuitoare, nacele, prb-uri.

S-a trecut de la activitate de servicii si la productie, preponderent cea de confectie metalica, precum si distributie de repere autoturisme, utilitare si utilaje.

De ce noi?

O echipa ambitioasa si pregatita, care ofera o alternativa viabila, intr-un mediu concurential unde beneficiarul trebuie sa obtina produsul solicitat la pretul corect.

Pozitionare strategica pentru accesul clientilor nostrii

Avem avantajul de a ne deplasa rapid sau de intampina clientii nostrii intr-o zona industriala cu acces rapid catre Soseaua de Centura, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, DN5

O suparafata de depozitare generoasa

Dispunem de o suprafata suficienta pentru depozitari agabaritice sau atipice.

Dispunem permanent de tehnica de manipulare

Avem o flota proprie de utilaje de manipulare, stivuitoare, macarale pentru orice incarcare / descarcare.

O echipa numeroasa si motivata

Echipa noastra este pregatita tot timpul sa raspunda multitudinilor de provocari.

Mentinem relatii ideale cu companii de acelasi profil

Pastram relatii foarte bune cu companii pe profil asemanator. Acest fapt ne ajuta atat din punct de vedere informational cat si pe partea de productie ca sa putem duce la indeplinire contractele asumate.